Начало > Услуги > Почистване на офиси и бизнес сгради

Почистване на офиси и бизнес сгради

Вашите офиси и административни сгради изискват специална грижа и внимание към детайла. Приветливата работна среда е от изключително значение за и продуктивността на служителите Ви. Първото впечатление на посетителите Ви трябва да оставя усещане за безупречна чистота и хигиена.

Доверете се на FRESCO, за да получите качествена и професионална грижа. Ще Ви предложим индивидуална оферта, съобразена с всички Ваши нужди и изисквания.

Искаме да надхвърлим очакванията Ви за комфорт на работното място! 

Спазваме инструкциите Ви

Наясно сме, че всеки офис има своите специфични изисквания. Не искате да пипаме бюрото Ви? Няма проблем. Спорделете ни всички особености и ще се съобразим с тях.

Държим на точността

Идваме навреме, работим стегнато и организирано и приключваме преди старта на Вашия работен ден. За Вас остава да се насладите на здравословната работна атмосфера.

 

Поддържаме високи стандарти

Стараем се служителите ни да са добре обучени, за да получавате най-добрите услуги. Разчитайте на нас за спазване на най-стриктните протоколи, гарантиращи чиста и безопасна среда.

Организираме месечни срещи

Обратната връзка е нашият двигател! За да може да я споделите лично с нас, веднъж месечно се срещаме с бизнес клиентите ни и обсъждаме всички коментари относно работата ни. Коригираме недостатъците и надграждаме предимствата, за да сме сигурни, че удовлетворяваме изцяло очакванията Ви!

Използваме професионални препарати

Работим с качествени и изпитани лично от нас препарати, нужни за процесите по почистване, дезинфекция и санитаризация.

Предлагаме допълнителни услуги

Насреща сме за всякакви допълнителни услуги в сферата на дейността ни, които не са включени в договора Ви. Може да ги ползвате еднократно или да ги добавите към абонамента си. Нужно е единствено да направите заявка. Ще се радваме да сме полезни с още нещо!

Винаги осигуряваме супервайзър, който се грижи за нашите бизнес клиенти и следи за качеството на услугите ни.

cleaning-company-fresco-logo

Професионално почистване
и техническа поддръжка

ФРЕСКО

гр. София, ул. “Въстаник” 2, ет. 1, офис 1

понеделник до петък
08:00 – 20:00

0700 50009
+359 893 627 530
office@fresco-bg.com