Начало > Услуги > Почистване на медицински центрове

Почистване на медицински центрове

В трудните времена на пандемия грижата за общите части в болниците и медицинските центрове е от първостепенно значение. Смесването на различните потоци от болни и здрави, докосването на повърхности с висок достъп, чакането на опашка пред кабинетите – всичко това крие голям риск от предаване на инфекции. При поддръжката на общите части, за нас от FRESCO приоритет са честата дезинфекция на всички повърхности и поддържането на постоянна чистота на подовете.

Услугите ни гарантират най-високото ниво на почистване, дезинфекция и хигиена, за да бъдат персонала и пациентите спокойни и защитени!

Вярваме, че превенцията е най-доброто решение при предпазване от зараза!

Прилагаме най-високото ниво на защита

 Наясно сме със сериозността и високия риск при почистване на болници и медицински центрове. Услугата, която предлагаме, е разработена с изключително внимание към превенцията от предаване на зарази.

Включени са редица специфични процеси по почистване, дезинфекция и санитаризатия, които са много по-интензивни и чести в сравнение с останалите ни услуги.

Обучаваме служителите си в следването стриктни протоколи, гарантиращи безопасната среда за посетителите и персонала.

Организираме месечни срещи

Обратната връзка е нашият двигател! За да може да я споделите лично с нас, веднъж месечно се срещаме с бизнес клиентите ни и обсъждаме всички коментари относно работата ни. Коригираме недостатъците и надграждаме предимствата, за да сме сигурни, че удовлетворяваме изцяло очакванията Ви!

Държим на личното отношение

Наясно сме, че всеки клиент има специфични изисквания, към които държим да сме изрядни. За това подхождаме индивидуално към всяка заявка и изготвяме оферта, съобразена с ТОЧНО Вашите нужди. На линия сме да отговорим на всички възникнали въпроси и да Ви консултираме кои услуги са най-подходящи за Вас.

 

Използваме професионални препарати

Работим с качествени и изпитани лично от нас препарати, нужни за процесите по почистване, дезинфекция и санитаризация.

Предлагаме допълнителни услуги

Насреща сме за всякакви допълнителни услуги в сферата на дейността ни, които не са включени в договора Ви. Може да ги ползвате еднократно или да ги добавите към абонамента си. Нужно е единствено да направите заявка. Ще се радваме да сме полезни с още нещо!

Винаги осигуряваме супервайзър, който се грижи за нашите бизнес клиенти и следи за качеството на услугите ни.

Нашите служители ще отговорят на запитването Ви в най-кратък срок!

cleaning-company-fresco-logo

Професионално почистване
и техническа поддръжка

ФРЕСКО

гр. София, ул. “Въстаник” 2, ет. 1, офис 1

понеделник до петък
08:00 – 20:00

0700 50009
+359 896 806 283
office@fresco-bg.com