Начало > Услуги > Почистване на магазини и шоуруми

Почистване на магазини и шоуруми

Търговските обекти са жив организъм, изискващ постоянна грижа и поддръжка. Безспирните процеси по приемане на доставки, обслужване на клиенти, зареждане и подредба са времеемки и натоварващи. Ако добавите към тях и поддръжката на чистота, уравнението става сложно. 

Дори да разполагате с екип, отговарящ за чистотата, липсата на професионална техника и препарати ще окаже влияние върху качеството. 

Оставете чистотата на нас и концентрирайте екипа си върху наистина важните процеси за бизнеса Ви.

Държим на личното отношение

Наясно сме, че всеки клиент има специфични изисквания, към които държим да сме изрядни. За това подхождаме индивидуално към всяка заявка и изготвяме оферта, съобразена с ТОЧНО Вашите нужди. На линия сме да отговорим на всички възникнали въпроси и да Ви консултираме кои услуги са най-подходящи за Вас.

 

Поддържаме високи стандарти

Стараем се служителите ни да са добре обучени, за да получавате най-добрите услуги. Разчитайте на нас за спазване на най-стриктните протоколи, гарантиращи чиста и безопасна среда.

Гарантирано надежден персонал

Служителите ни ще изчистят дома Ви така, както Вие бихте изчистили, ако имахте тази възможност. Ще се погрижим за всяко ъгълче и петно и ще оставим за Вас само удовлетворението от добре свършената работа.

Гъвкаво време за посещение

 Работим с предварително утвърден от Вас график, в удобни за Вас дни и часове.

 

Използваме професионални препарати

Работим с качествени и изпитани лично от нас препарати, нужни за процесите по почистване, дезинфекция и санитаризация.

Предлагаме допълнителни услуги

Насреща сме за всякакви допълнителни услуги в сферата на дейността ни, които не са включени в договора Ви. Може да ги ползвате еднократно или да ги добавите към абонамента си. Нужно е единствено да направите заявка. Ще се радваме да сме полезни с още нещо!

Нашите служители ще отговорят на запитването Ви в най-кратък срок!

cleaning-company-fresco-logo

Професионално почистване
и техническа поддръжка

ФРЕСКО

гр. София, ул. “Въстаник” 2, ет. 1, офис 1

понеделник до петък
08:00 – 20:00

0700 50009
+359 896 806 283
office@fresco-bg.com