Начало > Услуги > Почистване на жилищни комплекси

Почистване на жилищни комплекси

Ние от FRESCO разбираме спецификите при почистването на жилищни комплекси. Част от най-големите ни клиенти са именно такива. Осигуряването на първокласна чистота във всички общи части е приоритет за нас и е от изключителна важност за добрия живот на обитателите. Услугата, която сме разработили, е с фокус към редовната дезинфекция и старателното почистване на всички подове и повърхности с високо ниво на достъп. Така стопираме преноса на вируси и бактерии до домовете.

Винаги спазваме най-високите стандарти при почистването, за да гарантираме здравословна среда за Вас и Вашите семейства.

С мисъл за Вас и семействата Ви!

Държим на личното отношение

Наясно сме, че всеки клиент има специфични изисквания, към които държим да сме изрядни.

За това подхождаме индивидуално към всяка заявка и изготвяме оферта, съобразена с ТОЧНО Вашите нужди. На линия сме да отговорим на всички възникнали въпроси и да Ви консултираме кои услуги са най-подходящи за Вас.

Поддържаме високи стандарти

Стараем се служителите ни да са добре обучени, за да получавате най-добрите услуги. Разчитайте на нас за спазване на най-стриктните протоколи, гарантиращи чиста и безопасна среда.

Организираме месечни срещи

Обратната връзка е нашият двигател! За да може да я споделите лично с нас, веднъж месечно се срещаме с бизнес клиентите ни и обсъждаме всички коментари относно работата ни. Коригираме недостатъците и надграждаме предимствата, за да сме сигурни, че удовлетворяваме изцяло очакванията Ви!

Използваме професионални препарати

Работим с качествени и изпитани лично от нас препарати, нужни за процесите по почистване, дезинфекция и санитаризация.

Предлагаме допълнителни услуги

Насреща сме за всякакви допълнителни услуги в сферата на дейността ни, които не са включени в договора Ви. Може да ги ползвате еднократно или да ги добавите към абонамента си. Нужно е единствено да направите заявка. Ще се радваме да сме полезни с още нещо!

Винаги осигуряваме супервайзър, който се грижи за нашите бизнес клиенти и следи за качеството на услугите ни.

Нашите служители ще отговорят на запитването Ви в най-кратък срок!

cleaning-company-fresco-logo

Професионално почистване
и техническа поддръжка

ФРЕСКО

гр. София, ул. “Въстаник” 2, ет. 1, офис 1

понеделник до петък
08:00 – 20:00

0700 50009
+359 893 627 530
office@fresco-bg.com