Начало > Услуги > Охрана и рецепция

Охрана и рецепция

Два важни елемента от обезпечаването на сгради и съоражения са услугите по охрана и рецепция. Тези дейности често вървят заедно и се припокриват, за това е важно да изберете една фирма доставчик, която има установени принципи и правила на работа.

Охрана

Дейностите по охрана предлагаме съвместно с лидерите на пазара VTA Security Services. В създаването и управлението на компанията участват професионалисти с дългогодишен опит в системата на Министерство на вътрешните работи и Министерство на отбраната.

VTA Security Services са специализирани в обезпечаване на комплексната сигурност на физически и юридически лица, банкови и фирмени структури, промишлени, търговски и строителни обекти, държавни учреждения и институции, болници, учебни заведения, спортни комплекси и стадиони, масови мероприятия, курорти и хотели, развлекателни комплекси, нощни клубове и обществени заведения.

Рецепция

Приемът на посетителите в административните и жилищни сгради трябва да оставя впечатление за професионализъм. За това услугите, които предлагаме по служба рецепция, включват всички ключови задължения за дейността и залагат на безупречните обноски на служителите ни.

Служителите ни притежават отлични комуникациони качества, компютърни умения и владеят говорим и писмен английски. Те преминават интензивни обучения по административни дейности, обработка и пренасочване на входящи обаждания, обработка на различни заявки, пощенски услуги.

Услугата Охрана и рецепция предлагаме като част от услугата Интегриран Фасилити мениджмънт

Подсигуряваме поддръжката на заводи, жилищни комплекси, паркове, ритейл, частни домове.

+359 896 806 283

Поръчайте основно почистване
или персонализирайте вашия абонаментен план още днес.

cleaning-company-fresco-logo

Професионално почистване
и техническа поддръжка

ФРЕСКО

гр. София, ул. “Въстаник” 2, ет. 1, офис 1

понеделник до петък
08:00 – 20:00

0700 50009
+359 896 806 283
office@fresco-bg.com