logoooologoooo

Почистване на домове

Вашият дом е вашата крепост, но каква крепост ще бъде, ако не е изрядно почистена? Как ще се чувствате удобно и уютно в къщата или апартамента си, когато не ви достига време до го почистите? „Фреско Фасилити ЕООД” е тук, за да ви осигури качествено почистване на дома в цяла София на достъпни цени! Не се двоумете, а се възползвайте от нашето професионално почистване на  домове още сега!

За качественото почистване на дома в София

Когато имате нужда от професионално почистване на жилището ви, ние сме готови да помогнем. Нашият опит, специализирано оборудване и мотивация за постигането на фантастични резултати са гаранция, че вашият апартамент или къща ще блести от чистота дори и след само едно почистване на дома от нашите професионални чистачи. Ние ще ви осигурим един по-чист и привлекателен дом, с усмивка на лицето!

Ние от „Фреско Фасилити ЕООД” знаем какво предизвикателство е поддържането на един дом постоянно чист и добре изглеждащ. А ако към уравнението включим и грижата за деца, домашен любимец или пък многото задължения в офиса, мисията е почти невъзможна. Точно за това, ние ви предлагаме нашите услуги за професионално почистване на домове. Ние сме готови да дойдем на всеки адрес в рамките на град София и да почистим вашия дом на мига.

Абонаментно и еднократно почистване на домове в София

За ваше удобство ние ви предлагаме както и еднократно посещение за почистване на вашия апартамент или къща, така и възможността за абонамнентно почистване на домовете в София на атрактивни цени. С нашите експерти вашият дом ще получи качествената и детайлна услуга, която заслужава. А пък вие ще бъдете сигурни за крайния резултат, тъй като имате нашата непоклатима 100% Гаранция!

 
 

Почистване на Офиси

Погрижете се за приятната и здравословна среда на работното място с услугите за професионално почистване на офиси в София от “Фреско Фасилити ЕООД”. С нашата помощ вие ще работите и творите в една по-предразполагаща и приятна атмосфера. И докато вие се фокусирате върху управлението на компанията си, ние ще изпратим екип от опитни чистачи, които да се погрижат за чистотата на вашия офис.

Защо да изберете професионално почистване за офиса?

“Фреско Фасилити ЕООД” ви предлага възможността за изграждане на дългосрочни професионални отношения с редица предимства за вас и вашия бизнес. С нас вие ще се сигурни, че почистването на офис помещенията ще бъде извършено качествено и бързо, без да се смущава работния процес. Нашите експерти в почистването ще дадат най-доброто от себе си за постигането на приятна и предразполагаща среда за продуктивна работа.

Какво включва нашата услуга

“Фреско Фасилити ЕООД” ви предлага професионално почистване на вашия офис от А до Я. Ние сме се погрижили да обхванем целия спектър от нуждите на един офис. От опит знаем, че поддържането на такова място чисто и подредено е трудна задача. Но ние сме сигурни в нашите умения да организираме и почистим хаоса, който е присъщ за всеки офис. С много работа и упоритост ние ще сложим край на безпорядъка и ще въведем ред и блясък във вашия офис.

 

Еко Почистване

Нормално е да се запитате защо и с какво еко почистването на дома е за предпочитане от познатите и даващи резултати методи предлагани от толкова много фирми за професионално почистване в София. Все пак става дума за чистотата на вашия дом и здравето на семейството ви. Отговорът е лесен. Еко почистването на дома е също толкова ефективно, колкото и останалите методи, но има едно основно преимущество – липсата на вредни химикали!

Био чисто почистване

“Зеленото” почистване, както е известно почистването с еко препарати, постига същите забележителни резултати, но без вредните изпарения и химикали. Вашият дом ще придобие същия блясък и приветливост без да бъдат използвани агресивни препарати. Предимствата на еко препаратите са много и едва ли биха могли да се опишат наведнъж, но ето 3 от най-важните:

  • Еко препаратите са произведени от биоразградими, органични вещества.
  • Те могат да се използват за ароматизиране на помещенията в дома ви без да това да крие риск от разпръскване на вредни, тежки аерозоли.
  • Зелените почистващи материали ви осигуряват качествено почистване без да представляват опасност за вас, децата ви и нашата планета.

Еко почистване с пара

Еко почистването на дома с пара придобива все по-голяма популярност в последните години благодарение на предимствата за клиента – от по-ниски разходи до липсата на каквито и да е почистващи препарати в процеса. При този вид почистване на дома се използва силата на водата, нагрята до 160º, при което се получава тъй наречената “суха пара”. Тя чисти и дезинфектира всяка повърхност, с която влезе в контакт – от меки подови настилки, през прозорци и всякакъв вид фаянс, теракот и други твърди настилки.

Ако искате да видите пълен списък с нашите услуги и съответните цени, посетете нашата специално направена за това страница тук.

 
 

Направете запитване

Попълнете формата и ние ще Ви изпратим нашата оферта

За контакти 

0895446727

Работно време

Понеделник 8:00-20:00

Вторник 8:00-20:00

Сряда 8:00-20:00

Четвъртък 8:00-20:00

Петък 8:00-20:00

Уеб дизайн и изработка : Графичен и уеб дизайн web_iconworks.com

Save