logoooologoooo

Свържете се с нас

 0895446727

Работно време

Понеделник – Неделя 09:00 – 18:00

Искате оферта, пратете ни запитване:

kostadinov@fresco-bg.com

 

Добре дошли в сайта ни

почистваща фирма ``Фреско Фасилити`` ЕООД

Ние вярваме, че формулата за успех е проста:

Честност, надеждност, качество, и почтеност !

Фреско Фасилити ЕООД е фирма решена да създаде ефективни услуги за почистване, за да ви помогне в поддържането на вашите съоръжения, за да може Вие да се съсредоточите върху други важни за Вас  въпроси. Нашият обучен и отдаден персонал е оборудван с всички необходими съоръжения и продукти, за да изпълнява задачите си по-продуктивно и своевременно. Услуги ни ви предоставят едно перфектно решение за поддържане на професионална атмосфера, свежест и уют.
Ние предлагаме качествено почистване на достъпни цени, нашият персонал е добре обучен във всички области на професионалното почистване.
В готовност сме да реагираме при всяка ситуация и сме винаги на Ваше  разположение на имейл и телефон. Нашите услуги се извършват удобно за Вас  време, така че ние няма да попречим на ежедневната Ви работа. Вашето съоръжение ще бъде в сигурните ръце на нашия добре обучен персонал.

Най-доброто решение при почистването

Преди всичко друго, ние се гордеем със служители работещи с принципите и ценностите, в които ние вярваме. Запазвайки си цялостта и последователността, ние се стремим да доставим най-високото ниво на обслужване

Фреско Фасилити ЕООД ви гарантира, че отношенията ни с Вас  ще бъдат изградени на уважение, почтеност и сътрудничество. Ние търсим иновации и сме посветени на съвършенството. Това е нещо, което не подлежи на компромис.

МИСИЯ:

Нашата цел е ефективно да доставим широк спектър от услуги на всеки един от нашите клиенти. Усилията ни са съсредоточени в това да осигурим  чисти и безопасни сгради за вашите служители. Ние се стремим да включим най-иновативните ресурси и технологии, за да осигурим най-ефективното решение за чистотата на вашите съоръжения.

ВИЗИЯ:

Визията ни е съсредоточена в това, да поддържаме по-добра работна среда на служителите, чрез обучения, със силен акцент върху лидерство и работа в екип. Целим да обхванем разнообразието сред нашите клиенти, служители и доставчици. Нашият проактивен подход за предоставяне на услуги подчертава комуникация и отзивчивост от всички нива на персонала.

 
 

Направете запитване

Попълнете формата и ние ще Ви изпратим нашата оферта

За контакти 

0895446727

Работно време

Понеделник 8:00-20:00

Вторник 8:00-20:00

Сряда 8:00-20:00

Четвъртък 8:00-20:00

Петък 8:00-20:00

Уеб дизайн и изработка : Графичен и уеб дизайн web_iconworks.com

Save